Airplay højttaler

Udvalget af Airplay højttalere er endnu ikke særlig stort. I hvert fald ikke når vi snakker om en højttaler med indbygget Airplay modul. Faktisk er der kun én AirPlay højttaler til din iPod eller iPhone, som klarer denne opgave: B&W Zeppelin Air.

Med Airport Express er mulighederne dog mange for at benytte AirPlay med almindelige  højttalere. På denne måde laver du faktisk din egen Airplay højttaler. Det er på ingen måder svært, og vil du vide mere om, hvordan du laver en Airplay højttaler, så læs mere her.

Libratone Live og Lounge

libratone-lounge-live

Danske Libratone kommer i september med deres bud på en Airplay højtaler. Faktisk kommer de med 2 nye produkter. Libratone Live og Libratone Lounge. Du kan læse alt om Libratone Live og Lounge her.

Philips Fidelio

Philips har også meldt sig ind i kampen om Airplay i hjemmet og i højtalerne. Fidelio serien er bestemt interessant, ikke mindst på grund af et meget særpræget design. Bedøm selv hvorvidt det er flotte højtalere, men vi synes, at forsøget er helt i orden.

B&W Zeppelin Air

Med Zeppelin Air er alle problemerne løst. Airplay er indbygget i denne højttaler, og har du en iPod Touch eller iPhone, så kan du uden ekstra dongles eller andet udstyr sende musikken trådløst til Zeppelin Air med Airplay. En Airplay højttaler når det er bedst.

Er du blevet interesseret i Zeppelin Air, så kan du læse mere om Airplay højttaleren på Bowers & Wilkins hjemmeside.

HIFI Klubben har Zeppelin Air i deres butikker, hvor du kan afprøve den, men er du allerede hooked på at købe den, så kan du købe Zeppelin Air hos HIFI Klubben her.

Prisen for Zeppelin er 4.499,- DKK.

Flere Airplay højttalere?

Der er ikke en alternativ Airplay højttaler til Zeppelin i øjeblikket. Dog har Klipsch, Harman Kardon, Audio Pro, JBL, Sonos, Philips og mange andre producenter Airplay højttalere i støbeskeen.

Du kan dog skabe din egen Airplay højttaler med simple midler. Læs mere om Airplay i forstærkere eller læs mere om Airport Express, som gør de fleste højttalere til en Airplay højttaler.