Libratone Loop

Omkring på samme tid sidste år præsenterede Libratone deres trådløse Zipp højtaler. Et fremragende produkt som også forbrugerne tog godt til sig. Nu er det danske firma så på banen igen. Denne gang er cirkelformen taget i brug. Byd velkommen til Libratone Loop.

Libratone Loop med AirPlay

For mig er det altid spændende, når Libratone præsenterer en ny højtaler. Dette skyldes sikkert, at Libratone er dansk, og at de laver trådløse højtalere af høj kvalitet og design. Og denne gang er også spændende. Ikke fordi at det igen er en trådløs højtaler – for det lå nok i kortene. Men fordi formen og omtanken omkring højtalerens brug er det vigtige.

Okay, Libratone Loop har indbygget AirPlay, så den er altså ganske trådløs fra dine Apple produkter, og også trådløse med DLNA fra dine Android produkter. Dette er som alle de andre højtalere fra firmaet. Og der er selvfølgelig også PlayDirect, så du ikke er tvunget til at have et Wifi netværk i nærheden.

Det var alt det åbenlyse. Men der er mere til Libratone Loop…

Loop Fitness – Loop topform

Libratone Loop gemmer denne gang på en mere speciel form, end de tidligere højtalere fra firmaet. Formen er rund som en cirkel eller som et loop om du vil. Det giver et meget anderledes udtryk end f.eks. den firkantede Lounge, den trekantede Live eller den cylinderformede Zipp. Libratone Loop måler 33 cm i diamter, og er kun 8,3 cm i dybden. Den fylder derfor ikke meget i landskabet. Teknisk er der dog blevet plads til en 120 watt forstærker, som leverer lyd til en 4″ bas, 2 diskanter på 1″ og en passiv basenhed. Det vil placere Libratone Loop mellem Live og Zipp på det tekniske og lydmæssige plan.

På den anden side er der igen på brugt uld. Dette er nærmest blevet Libratones varetegn, og det gør bestemt heller ikke noget. Du kan selvfølgelig også skifte farven på Loop, hvis du måtte blive træt af den farve, som du i første omgang valgte.

Libratone Loop ophæng

Jeg havde gættet lidt på dette i forvejen, og jeg synes, at Libratone manglede en højtaler, som kunne hænges på væggen. Det kan Libratone Loop. Med til højtaleren følger nemlig et vægbeslag og en fod, så den også kan stå på et bord eller en hylde men altså også hænges på en væg. Der giver nye muligheder med højtaleren. Og når den så har en god størrelse, så kan jeg sagtens forestille mig, at denne hænger i soveværelset eller på hjemmekontoret, Libratone Live står i stuen og Zipp er klar i køkkenet.

Bemærk forresten at Libratone Loop kræver strøm. Der er altså ikke indbygget batteri som i Zipp. Men det er også alt hvad det kræver – Ét enkelt strømkabel. Så kører resten helt uden kabler.

Libratone Loop pris

Libratone Loop kommer ikke overraskende ud med en pris på cirka 3.699 DKK. Det ligger lige imellem Zipp og Live – hvilket giver god mening i forhold til produkternes styrker.

Jeg mangler stadig at afprøve Libratone Loop, men det skal blive interessant. Jeg opdaterer indlægget så snart det sker.

Hvad synes I om Libratone Loop?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *