Libratone DLNA

Danske Libratone har netop opdateret deres software i Libratone Live, Lounge og Zipp. Og denne gang er der virkelig gode nyheder til mange. Libratone har nemlig taget skridtet videre, og gør denne gang Libratone serien til DLNA højtalere også. Det betyder, at også Android og Windows brugere nu kan få glæde af Libratone højtalerne.

Libratone, DLNA og lidt mere

Hvilken morgen at vågne op til! Libratone har netop udgivet ny firmware til deres Libratone Live, Lounge og Zipp. Men hvad indeholder denne opdatering – den indeholder til Live og Lounge:

  • Support for PlayDirect mode
  • New user interface and setup procedure
  • Improved bass performance
  • DLNA Support
  • Lock feature for the logo button
  • Dimming feature for the logo button

Og til Zipp indeholder den:

  • DLNA support

Som ovenstående viser så smukt, så er det helt klart på Live og Lounge at de største forbedringer skal findes. Det skyldes selvfølgelig, at Zipp er den nye dreng i klassen, og derfor allerede har den smarte skoletaske og den spændende madpakke. Dog er Libratone Zipp nu DLNA klar – hvilket er gode nyheder!

Men det er helt klart på Libratone Live og Lounge, at de små flag skal til tops. Disse højtalere har nu fået Apples PlayDirect teknologi, som gør det muligt at bruge højtalerne uden for et wifi netværk. Det kunne f.eks. være brugbart, hvis du var i sommerhus uden wifi (Ved ikke om sådan nogen huse findes) – så kan du med PlayDirect få Live og Lounge til at skabe deres eget wifi netværk. Smart!

Libratone DLNA support! Ja, Live og Lounge kan nu bruges med Android og Windows enheder trådløst gennem DLNA. Det er fantastiske nyheder for de folk, som brændende ønsker sig en Libratone, men som samtidigt sværger til f.eks. Android. Nu kan alle være med helt trådløst!

Af mindre opdateringer kan der nævnes, at bas enheden nu er blevet forbedret softwaremæssigt. App og setup er desuden også blevet opdateret.

Er du Android eller Windows bruger med en stor trang til Libratone, så finder du hele udvalget online her

Et lille trick

Libratone giver et gratis trick, som du helt sikkert bør tage med:

After updating the firmware, do a factory reset. A new DSP sound profile will be loaded. More bass pops out of your speaker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *