Libratone Live problem

I dag har mange hurtige kunder været så heldige, at gå hjem med en Libratone Live under armen. I dag blev nemlig dagen, hvor Libratone frigav deres Live Airplay højtaler. Der er dog kastet en smule grus i et par uheldige kunders oplevelse. Men vi har en god løsning til dem, som har oplevet et par udfordringer i forhold til opsætning af Libratone Live.

Det lille Libratone Live problem opstår, når man forsøger at indstille sin Libratone til sit netværk. Libratone Live kører fint gennem første del af opsætningen, men problemet opstår, når Libratone Live burde lyse hvidt, som signalerer, at den er klar til brug. Flere oplever, at Libratone Live blinker rødt, og vi oplevede det samme.

Opdatering! Mandag d. 17. oktober 2011:
Vi har talt med Libratone vedr. problemet med forbindelsen, og dette er ifølge Libratone helt normalt. De 10 sekunder som manualen fortæller at det tager at forbinde til netværket, er en skrivefejl. Det kan variere i tid før forbindelsen er oprettet alt efter hvor meget trafik der er på den trådløse router. Din Libratone Live er derfor helt normal, og du bør ikke være bekymret.

Vi kalder det et Libratone Live problem, men vi er faktisk i tvivl om, om det ikke nærmere skyldes det lokale netværk, som Libratone forbinder til. Ihvertfald fandt vi en løsning således, og det er mere simpelt end du regner med:

Løsning på Libratone Live problem

 1. Du har sikkert rodet en del rundt med Libratone Live på dette tidspunkt, så lad os genstarte den til fabriksindstillinger. Sluk for Libratone på kontakten bag på Libratone Live.
 2. Tænd Libratone Live på knappen bagpå og straks herefter hold knappen på fronten inde i 6 sekunder (Eller til fuglen har blinket orange og nu lyser konstant orange – slip så knappen) Din Libratone Live er nu genstartet, og vent så til den starter op og blinker rødt.
 3. Nu går du ind i indstillinger på din telefon eller computer og vælger netværket ‘Libratone xxxxx’.
 4. Gå til Safari browseren og tast ’192.168.1.1′.
 5. På denne side giver du din Libratone Live et navn, f.eks. ‘Stuen’ – Vælg dit hjemmenetværk på listen – og tast koden til dit hjemmenetværk.
 6. Klik på Apply Settings – og nu opstår Libratone Live problemet.
 7. Det bør, ifølge manualen, tage 10 sekunder inden Libratone blinker fra orange til hvidt. Det gjorde det dog ikke her. Libratone blinker rødt
 8. VENT – Tålmodighed er kodeordet. Her ventede vi cirka 3 minutter (Nyt: Vi har oplevet op mod 5-6 minutter), hvor Libratone Live blinker rødt, hvorefter den skifter til hvidt!
 9. Din Libratone Live virker nu!!

Det kan virke som den mest indlysende og måske tåbelige guide til Libratone opsætning. Men ikke desto mindre, så brugte undertegnede 2 stærke timer ved at forsøge med iPhone, Mac, iPad og næææsten PC… så langt gik jeg dog ikke.

Nu spiller Libratone Live uden problemer. Helt uden! Og faktisk er jeg ganske imponeret. I forhold til Libratone Beat er der sket store ting. Bassen er langt bedre og med en App som ændre på indstillingerne på Libratone Live alt efter placering i rummet, så er det danske firma nået rigtig langt.

Bemærk: Vores Libratone Live er en review model.

2 meninger om “Libratone Live problem”

 1. Hej jeg har fulgt vejledningen, men min Libratone vil ikke blinke rødt. Den har kørt upåklagelig i en del år, men jeg har nu behov for det skal på et andet netværk.

  Det lykkes en enkelt gang i dag, men så gik den tilbage i blinkende hvid inde jeg var færdig med programmeringen.

  Hvad gør jeg ved svinet, smider du ud?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *