Loewe Airspeaker Setup

Det skal være så godt med AirPlay, men engang i mellem rammer en flodbølge af spørgsmål AppleAirplay. Det er sket igen, og denne gang er det med problemer med opsætningen af Loewe AirSpeaker. Vi kigger nærmere på en sikker vej til succes med opsætningen af Loewe AirSpeaker.

Problem med Loewe AirSpeaker

Først og fremmest så er Loewe AirSpeaker en gude-cool AirPlay højtaler, som har den gode tyske Loewe kvalitet, og også et design som selv kan få kæresten til sige god for den.

Men så burde alt også være godt – men det er det langt fra. Brugsanvisningen som følger med til Loewe AirSpeaker er langt væk fra den tyske grundighed, og selv for undertegnede, som har sat hundredevis af AirPlay højtalere op til et netværk, var AirSpeaker en udfordring.

Det første som godt kan genere lidt er, at der skal bruges et netværkskabel for at nå til setup af Loewe AirSpeaker. Ganske rigtigt er det kun første gang den tilsluttes, men der kunne jo være en sjæl, som kun har en iPad, og dermed ikke kan sætte et netværkskabel i.

Problemet opstår når IP adressen til Loewe AirSpeaker indtastes i browseren – setup vinduet kommer ganske simpelt ikke frem.

Løsningen på Loewe AirSpeaker setup

Det er simpelt! Her er setup guide til Loewe AirSpeaker:

 1. Sæt strøm til AirSpeakeren og tryk på ‘tænd’ knappen.
 2. Reset nu AirSpeakeren ved at sætte en spids genstand ind i hullet bag på – efter 15 sekunder slukker AirSpeaker selv, og er nu genstartet.
 3. Sæt netværkskabel i din computer og i AirSpeaker. Tryk på ‘tænd’ knappen.
 4. Nu vil ‘S’ knappen blinke violet – hvis ikke, tryk en enkel gang på ‘S’ knappen.
 5. Efter 45 sekunder vil ‘S’ knappen stoppe med at blinke violet – nu blinker den gul / grøn
 6. Efter 1 minut og 45 sekunder begynder ‘S’ at lyse solidt violet.
 7. AirSpeaker er opstartet og klar til at modtage data. Tast derfor http://169.254.111.222/ i din foretrukne browser.
 8. TADAAAA, setupskærmen kommer frem, og resten kan du sagtens selv.

Min personlige teori er, at man kan blive for ivrig. Hvis du prøver at tilgå setup skærmen på AirSpeaker, inden den er helt opstartet, så kan det ganske simpelt forvirre den. Den helt nemme guide er derfor, at man skal vente i et par minutter med at skrive IP adressen.

Her tænker du på “Loewe Airspeaker Setup”

 1. Jeg har problemer med at min Loewe airspeaker midt i musikkspillingen stopper og begynne å blinke rød S . Den røde S Stopper bare om jeg drar ut kontakten. Dette skjer igjen og igjen. Har prøvd å resete og gjøre setup på nytt flere ganger, men det skjer likevel.
  Hva er feil??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *