Libratone App opdatering

Danske Libratone har længe truet med at opdatere deres App til iOS, men det trak ud. Endelig er den her! Vi ser nærmere på Libratone App, og spørger os selv, om det var ventetiden værd.

Libratone Live og Lounge opdatering

Der er naturligvis tale om opdatering af Libratone App, men i virkeligheden er det i ligeså høj grad en opdatering på softwaren inde i Libratone Live og Libratone Lounge. Ganske rigtigt så har App delen fået en enkel ny funktion, men generelt er det opdateringer af softwaren inde i Libratone højtalerne.

Libratone software opdatering

Jeg tør ikke kaste mig ud i at oversætte Libratones liste over, hvad software-opdateringen indeholder. Så helt som Libratone selv beskriver det:

  • Improved WiFi signal sensitivity for better AirPlay connectivity
  • Significantly reduced speaker startup/boot time
  • Improved network stability and better AirPlay performance
  • Support for VMM/QoS (Quality of Service) protocols for better AirPlay stability
  • Wireless signal strength display directly in the App
  • Improved support for national and special characters for easy WiFi and password naming
  • New Advanced Network Settings mode added to speaker setup page
  • iOS 4.2 support (for older iPod touches)
  • Bug fixing

Godt nok. Lad os løbe den i gennem på dansk. Generelt råder den over forbedret WiFi signal, bedre stabilitet og bedre ydelse på AirPlay.

Forbedret boot tid fra du tænder Libratone, til den er klar til brug – jeg hev stopuret frem, og det stoppede på 20 sekunder. Det er en klar forbedring, og giver mere motivation for rent faktisk at slukke Libratone om natten.

Libratone har også forbedret ‘læsbarheden’ af specialtegn i netværkskodeord – hvilket rigtig mange mennesker har kæmpet med. Desuden er der tilføjet avancerede muligheder for netværk i setup fasen samt rettet en række ‘bugs’.

Og nå ja, så er der på Libratone App lavet en funktion, så du kan se signalstyrken på din højtaler gennem App’en. Det er vældig smart, da det måske kan være en kilde til udfald i lyden m.m.

Libratone Update

Min opdatering gik i princippet smertefrit. Jeg satte den til at opdatere gennem min iPhone 4, og glemte egentlig alt om, at den var i gang med det. Pludselig så jeg på den igen, og så gav den mig en Error code: 4. Jeg gjorde det derfor igen, hvorefter det kørte perfekte i gennem. Jeg kender ikke Error code: 4, men noget siger mig, at det ikke var så alvorligt igen.

Endelig dom

Libratone App er visuelt en lidt tynd sjat. På din App kan du se signalstyrken, hvilket er godt, det er bare ikke sååå vigtigt, når først det hele spiller. Jeg kunne tænke mig at have set flere indstillingsmuligheder for lyden. Eller måske en funktion som gjorde det muligt at sætte Libratone højtalere på standby fra App’en. Eller hvad med en funktion hvor man kunne sætte en max volume på højtaleren – mine venner ynder at have fuld volume på deres iPhone, hvilket lyder lidt voldsomt når bruger min Libratone.

Men inden jeg kommer for godt i gang, så skal jeg huske, at Libratone har forbedret forbindelsen og stabiliteten af signal og AirPlay, og det er vigtigere end nogen af de ovenstående funktioner. Libratone spiller forsat fantastisk og er en fremragende AirPlay højtaler.

Har du endnu ikke en Libratone højtaler, så kan du købe Libratone online her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *