Airplay modtager

Du vil gerne benytte dig af Airplay i hjemmet, men hvilke muligheder er der, når det kommer til en Airplay modtager? Findes der andre løsninger end lige Apples bud på en Airplay modtager? Skal en Airplay modtager sidde i en forstærker eller højttaler? Vi kaster lys over sagen og guider dig sikkert gennem junglen til det rette valg, når det gælder en Airplay modtager.

Lad det være sagt med det samme; Airplay er stadig et meget nyfødt barn, og jagten på en Airplay modtager, bliver ikke så givtig, som du og vi kunne ønske os. Men lad os se på dine åbenlyse muligheder for at få en god Airplay modtager.

Airplay modtager fra Apple:

Apple Airport Express

Det åbenlyse valg, når du skal vælge en Airplay modtager, er Airport Express. Udover at du får en fremragende Airplay modtager, så kan Airport Express også danne et netværk. På denne måde kan du udvide dit eksisterende netværk, så rækkevidden bliver større. Du kan desuden tilslutte en USB printer, og dermed printe trådløst gennem dit netværk.

Som Airplay modtager er Airport Express nærmest bygget til formålet. Så du får altså en rigtig god løsning med denne. På den lidt negative side, så er Airport Express lidt stor, men kan dog sagtens skjules bag en reol eller andet.

Prisen for Airport Express er 699,00 DKK på Apple Store.

Apple TV

Apple TV er en boks, som du tilslutter til dit fjernsyn. I Apple TV sidder en Airplay modtager. Det smarte er ved Apple TV, at du ikke blot kan sende musik og lyd trådløst, men du kan også sende video og billeder op på dit TV. Altsammen trådløst takket være en indbygget Airplay modtager.

På iTunes Store kan du desuden leje film, men Apple TV har også et stort udvalg af gratis TV kanaler. Dog er mulighederne i Danmark meget begrænset med Apple TV. Skal du have fuld udbytte, så bør du oprette en amerikansk iTunes konto, og på denne måde få alle mulighederne.

Men Apple TV fungerer perfekt som Airplay modtager.

Airplay modtager i højttaler og forstærker

Airplay modtager i højttaler

En Airplay modtager er endnu ikke særlig udbredt i HiFi produkter. En Airplay modtager er faktisk kun set i B&W Zeppelin Air. Vi forventer dog, at vi vil se en Airplay modtager indbygget i langt flere produkter til efteråret.

Airplay modtager i forstærker

Der er mange forstærkere på vej, som alle har en indbygget Airplay modtager. Dog er de bedste bud nu kommet fra Denon. Du kan læse lidt om forstærkere med en Airplay modtager på vores side om airplay forstærkere.

Hvad mere?

Vi har søgt på nettet, spurgt vores bedste kontakter og læst tykke bøger. Men nej, vi kan ikke finde en alternativ Airplay modtager. Jo, et alternativ til Airplay, men det søger vi jo i denne omgang ikke.

Har du fundet en Airplay modtager på en kinesisk hjemmeside, som vi er gået glip af, så del endelig din viden med os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *