Philips Fidelio Airpla

640-ds9800w-300x200I juni præsenterede Philips deres nyeste produkter i Fidelio serien, og denne gang er der indbygget Airplay modul. Højtalerne er flotte og på grænsen til det vovede designmæssigt. Det er nærmest blevet et varetegn for Philips. Men design er ikke alt, og heldigvis sker det også, at Philips rammer den gode lyd. Vi har desværre ikke lyttet til Philips Fidelio serien, men du kan læse alt om dem her.

Philips Fidelio DS9800W & DS8800W

Vi kan ikke bliver andet end begejstret, når vi ser på DS9800W og dennes lillebror, DS8800W. Højtaleren er som alle andre højtalere i dette indlæg med indbygget Airplay. DS9800W har desuden indbygget forstærker, som giver en udgangseffekt på 2 x 50 W RMS. Diskanten er placeret øverst for sig selv, hvilket i følge Philips skulle give en bedre effekt.

Højtaleren er konstrueret i træ, hvilket er med til at give en varm og generelt bedre lyd end eksempelvis et kabinet af plastik. Med til Fidelio DS9800W følger også en dockingstation, så du f.eks. kan oplade din iPad eller iPhone.

Vi har endnu ikke set de første højtalere i danske butikker, men de er lige på trapperne. Du kan dog godt begynde at spare sammen, da prisen for sættet bliver 6999,00 DKK.

Philips Fidelio DS6800W

Vi ved forbløffende lidt om Philips Fidelio DS6800W. Faktisk er det nærmest fjollet at tage den med i dette indlæg. Hvad vi dog ved er, at der er indbygget Airplay modul, så du kan spille musik trådløst til enheden. Philips Fidelio DS6800W skulle have et kabinet bygget af træ for en varm og behagelig lyd. I fronten er en dockingstation til din iPod eller iPhone. Vi er lidt i tvivl, om din iPad også kan passe i.

Designet synes vi meget godt om på Philips Fidelio DS6800W. Ihvertfald vil den sagtens kunne gå på ungdomsværelset.

Prisen for Philips Fidelio DS6800W er endnu ikke bekræftet, men vi forventer, at den kommer til at ligge på cirka 3499,00 DKK

Philips Fidelio DS3881W

Philips Fidelio DS3881W er et af de produkter, som vi tillader os at være skeptiske overfor. Designet er superfedt, og der er indbygget Airplay i Philips Fidelio DS3881W. Det er gode ting. En anden rigtig god ting er, at højtaleren er bærbar. Der er altså indbygget batteri i, så du kan tage den med i haven eller i skoven. Det er rigtig godt, men vi har desværre set produkter, hvor den bærbare løsning, trods gode intentioner, går ud over lyd og effekt.

Endnu engang ved vi desværre ikke meget om produktet. Selv prisen er vi lidt usikre på. Et vildt gæt er 2999,00 DKK.

Philips Fidelio AD7000W

Philips Fidelio AD7000W kan ikke genere nogen. Højtaleren er dén i serien, som minder mest om en traditionel højtaler. Philips Fidelio AD7000W er bygget i aluminium med en stoffront. Udgangseffekten er samlet 10W RMS, så denne vil fungere godt til et mindre værelse eller et køkken, hvor der nødvendigvis ikke skal spilles op til fest. Philips Fidelio AD7000W er naturligvis også med indbygget WiFi til Airplay brug.

I Philips Fidelio AD7000W er der desværre ikke blevet plads til en dockingstation… men måske er en dockingstation også snart ved at være fortid. Der er dog USB strømudgang, så du kan lade din iPad, iPod eller iPhone op.

Prisen for Philips Fidelio AD7000W er ikke bekræftet, men vi gætter på 2499,00 DKK.

Er Philips godt med?

Philips Fidelio produkterne dumper ind i butikkerne fra nu af og frem mod efteråret. Vi er meget glade for, at se flere produkter med Airplay, og Philips har bestemt udfordret sig selv med designet. Dog lærer vi aldrig at forstå de fuldstændig håbløse navne til produkterne. I ovenstående har vi sikkert kludret i alle tallene, men indtil Philips løser det, så bliver det sådan.

Herfra ser vi meget frem til DS9800W. Lovende god lyd, en dock og så naturligvis Airplay.

Hvad synes du selv? Er Philips noget for dig?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *