Spotify til iPad

Ventetiden har været lang, og det kan have været svært at forstå. Spotify til iPad! Jo, vi har da uden de store besværligheder kunne bruge iPhone versionen af Spotify, men glæden ved en iPhone version på en iPad er dog ikke helt på højde, med det som nu endelig har ramt App Store: Spotify til iPad er her nu endelig!

Lækkert design på Spotify til iPad

Jeg kan godt lide designet på Spotify på iPhone, men på iPad er det en ganske anden oplevelse. For hvor iPhone versionen er meget tekstbaseret, så er Spotify på iPad mere i retningen af den Spotify, som du kender fra din computer – og det er god ting!

Du får altså på Spotify til iPad den gode grafiske oplevelse med coverbilleder og gode detaljer på knapper osv. Herunder ser du, hvordan ‘What’s new’ ser ud på iPad versionen af Spotify.

Perfekt overblik i Spotify til iPad

En af de ting som jeg virkelig sætter pris på ved iPad versionen, er overblikket. Jeg mistede ofte overblikket over Spotify på iPhone, da App’en tog mig flere og flere skridt ind, og til sidst anede jeg ikke, om jeg var i gang med at søge eller var på en playliste. Dette fungerer virkelig godt på Spotify til iPad, hvor der nærmest ligges nye lag på App’en jo længere du bevæger dig ind. Det er set før i andre iPad App’s som f.eks. Facebook. Det tager dog ikke glansen af det, da det fungerer virkelig godt.

Spotify, iPad og AirPlay

Lad mig løfte sløret med det samme: “Du kan bruge AirPlay med Spotify til iPad!”

Dog kunne jeg i min begejstring over den nye App ikke finde funktionen i starten – og jeg synes da heller ikke, at den er helt fornuftigt placeret, da den i mit univers er en af de meget brugte funktioner.

Når du vælger f.eks. en af dine spillelister, så svæver et nyt lag ind over skærmen, hvor du ser de sange, som er inkluderet i spillelisten. Herunder ser du, hvordan dette ser ud.

Nu kan du begynde at afspille en sang fra din spilleliste. Vil du så høre det gennem en AirPlay højtaler, så skal du klikke på de 2 pile nederst ved siden af den lille udgave af coveret. Nu vil et nyt billede komme frem, hvor du har mulighed for at vælge AirPlay.

Det fungerer helt sikkert, men jeg ville foretrække, at de placerede den nederst på skærmen sammen med ‘Play’ funktionen osv. På denne måde ville den altid være let tilgængelig.

Herunder ser du, hvordan det ser ud, når du vælger at bruge AirPlay i Spotify til iPad.

Spotify til iPad – spot on eller?

JA, helt overordnet så er Spotify til iPad virkelig godt ramt! Det er lækkert at se på, og det kører flydende. Det er meget intuitivt, og efter blot få minutter med Spotify så er det som om, at du aldrig har kendt til andet. Ud fra et AirPlay-syn måtte denne funktion godt være lidt mere tilgængelig.

Jeg elsker Spotify til iPad! Hvad mener I? Er der nogen undskyldning for ikke at bruge Spotify nu?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *