Samsung SwipeIt

Selvom appleairplay.dk er en blog om Airplay fra Apple, så kigges der fra tid til anden på konkurrenternes Airplay eller mangel på samme. Hvad laver Google? Hvad laver Microsoft? Eller hvad med Samsung? Samsung er måske ved at ramme noget. Ihvertfald siver rygterne om det kommende Samsung SwipeIt. Med hvad er Samsung SwipeIt, og hvad ved vi?

Der skal ikke være tvivl om, at Samsung har en stor konkurrent i Apple både når det handler om telefoner, tablets og måske snart TV. Men en anden spiller er Apple Airplay. For i takt med at flere efterspørger trådløs lyd til højtalere og trådløs overførsel af data til f.eks. TV, så rammer Apple hårdt med deres Airplay.

Nu lader det imidlertid til, at Samsung SwipeIt vil gå Airplay i bedene. Samsung SwipeIt lader nemlig til at indeholde flere af de samme funktioner som Airplay. SwipeIt er deling af indhold fra telefon og tablets til TV. En matchende Android app er blevet bygget og så dagens lys den 3. januar. Det er et tegn på, at der sansynligvis ikke går længe, inden Samsung for alvor fortæller om planerne med SwipeIt.

SwipeIt app’en forbinder din Android enhed til et tv via en tv-kode. Det virker umiddelbart lidt tungt i forhold til Airplay, og da der endnu ikke er meldinger om, at Samsung SwipeIt kan sende lyd alene til TV’et, virker også en anelse halvhjertet. Det er derfor kun billeder og film, som kan sendes til dit Samsung TV. Der er dog planer om at udgive SwipeIt på iOS også.

Video for Samsung CES 2012 – Måske et hint om SwipeIt

Ærligt, så ved jeg ikke, hvad jeg synes om SwipeIt. Jo, jeg synes, at det er befriende, at Samsung kaster jeg ud i projektet, men jeg synes til gengæld, at de skaber nogen begrænsninger for sig selv, ved at undlade at kunne sende lyd alene. Jeg skal helt sikkert følge med i SwipeIt i fremtiden for at se, om der er potentiale i det.

Hvad mener du? Tror du nogensinde, at vi skal se Google Airplay?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *